Welkom bij bedanken.nl

Persoonlijke geschenken die je raken!

Onderscheid uzelf met een gepersonaliseerd geschenk.
De ontvanger zal zien dat u aandacht besteed hebt aan zijn geschenk.
Het versterkt de band met uw klanten, relaties, gasten en personeel, wat zal resulteren in meer waardering, goodwill en loyaliteit.

Onze kwaliteits wijnen en likorettes / likeuren zijn geheel naar eigen wens te personaliseren met bijvoorbeeld een logo en persoonlijke tekst en zijn uitermate geschikt als eindejaarsgeschenk, maar ook bij een jubileum, een give away bij een actie, een open dag of bijvoorbeeld bij het boeken van een eerste order.

Fundraising
Verenigingen, sportclubs en goede doelen kunnen onze producten inzetten voor een originele manier van fundraising. Bedrukt met het logo en tekst kunnen deze geschenken verkocht worden om gelden op te halen voor de kas. Ideaal bij een jubileum. Meerdere gingen u voor en brachten ware collectors items uit.

Gemeenten, Theaters, Musea
Ieder gemeente verdient zijn eigen wijn en likorette / likeur. Met een afbeelding van een beeldbepalend gebouw en de geschiedenis van de stad of dorp. Wij helpen u graag met het realiseren hiervan.
Verras als theater de optredende artiesten met een gepersonaliseerd geschenk en bedank hem/haar voor de geslaagde voorstelling.
Musea kunnen speciale producten uitbrengen gekoppeld aan bijvoorbeeld een expositie.

Detailhandel
Verras uw klanten met een leuk cadeau. Organiseer een actie. Of verkoop onze producten onder uw eigen naam in uw winkel.

Thema’s, Specials
Bedanken.nl brengt onder eigen regie ook thema producten uit. Voorbeelden hiervan zijn de kluskruik voor bouwmarkten en de tuinkruik voor tuincentra.
Buiten de wijnen en likorettes / likeuren kunnen we meer voor u verzorgen.

De mogelijkheden en toepassingen zijn groot. Wij helpen u graag om samen met u tot de beste keuze te komen.